Waarom u deze specialist inschakelt voor het plaatsen van bliksembeveiliging

Als u momenteel bezig bent met het beveiligen van uw kantoor- of bedrijfspand, dan is er één belangrijk onderdeel dat u beslist niet mag overslaan: bliksembeveiliging. Met de juiste bliksemafleiderinstallaties zorgt u ervoor dat de schade aan uw pand beperkt blijft als er bliksem inslaat. Denk in dit geval aan het ontstaan van brand of de beschadiging van diverse apparaten. Met goede bliksembeveiliging beschermt u bovendien uw personeel. Als het aankomt op het installeren van bliksemafleiders, heeft u doorgaans keuze uit een hoop bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Toch is het aan te raden om te kiezen voor één specifieke expert in het vakgebied, namelijk Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. In dit artikel leest u redenen waarom.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service

Zoals u leest, zijn bovenstaande pijlers belangrijke eigenschappen die deze specialist kenmerken. Betrouwbaar, omdat zij als familiebedrijf al ruim 70 jaar ervaring hebben in het vakgebied en daarom precies weten wat ze moeten doen in welke situatie. Bovendien kunt u erop rekenen dat deze expert zijn afspraken nakomt en u op de hoogte houdt gedurende het gehele proces. Kwaliteit, omdat zij in de afgelopen jaren al verschillende kwaliteits- en veiligheidskeurmerken én certificaten hebben ontvangen. Denk in dit geval aan onder meer EN ISO 9001, VCA, het Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF certificaat. Service, omdat zij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en in de gehele Benelux én Duitsland werkzaam zijn. Daar komt bij dat u deze specialist niet enkel inschakelt voor de vakkundige installatie van bliksemafleiders, maar ook voor het ontwerp, de inspectie en de onderhoud ervan. Kortom; u profiteert hier van een totaalplaatje op het gebied van bliksembeveiliging.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Al vele verschillende bedrijven gingen u voor door Mulhuyzen Bliksembeveiliging in te schakelen. Behoort u binnenkort ook tot dit tevreden klantenbestand? Neem gerust contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers en ontdek alle mogelijkheden voor uw bedrijf. U vindt de contactgegevens op de website.