Welke portemonnee kunt u gebruiken om ether op te slaan?

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester De vraag, welke portemonnee kunt u gebruiken om ethercash op te slaan? is er nog een keer op. Naarmate meer mensen leren over het genie van het internet, bevinden ze er ook op dat het net over elke service die er een affiliate programma heeft gebouwd.

 

De meeste services geven u een verwijzingslink, die u kunt gebruiken om uw website te promoten en een inkomsten uit de verkoop te verdienen. Het enige dat je moet realiseren is dat elke doorverwijzing die je krijgt alleen tot nu toe gaat. Het succes van je campagne hangt helemaal af van het krijgen van zoveel mogelijk mensen om deel te nemen aan je e-portefeuille. Om dit te doen, moet u de meest geavanceerde promotietools die beschikbaar zijn.

  

Een van de meest effectieve methoden die ik heb gezien, is een e-boek dat een persoon leert hoe een aangepaste e-portemonnee te maken met behulp van de ClickBank Marketplace. Je hoeft niet een computergeek te zijn om dit te doen. In feite heb ik mensen gezien die niet eens wisten welke HTML-code was.

Alles wat ze nodig hadden om te doen, volgde de eenvoudige stappen en ze konden hun eigen E-portemonnee binnen een paar minuten zien.

 

Het leuke aan deze e-boeken is dat ze constant worden bijgewerkt. Wanneer u het e-boek koopt, heeft het een link voor updates. Het is ook belangrijk op te merken dat er enkele e-boeken zijn die geen technische kennis vereisen. Als dit iets is dat je zou willen doen, raad ik je ten zeerste aan om de chopper-financieringsportemonnee te bekijken.

 

Nadat u het eBook hebt gekocht, zou de volgende stap zijn om de portemonnee van ClickBank te downloaden. Op dit punt wil je je portemonnee openen, een paar transacties maken en alles uitzoeken. Ik stel voor om dit minstens drie keer te doen om ervoor te zorgen dat alles doorging.

Als het niet doorloopt, wil je de portemonnee opnieuw downloaden.

 

De laatste stap is eigenlijk het etherische contract bouwen. Als u geen werkkennis van HTML hebt, wilt u mogelijk de onderstaande tutorial gebruiken. Nadat u klaar bent met het bouwen van het contract, kunt u Ether naar uw account verzenden. Omdat u uw eigen E-portemonnee hebt, kunt u deze E-ether zonder zorgen gebruiken. Als u nog nooit eerder een e-commerce-website hebt gebouwd, zou ik het ten zeerste aanbevelen om de onderstaande tutorial te lezen voordat ik dit proces start.

Klik hier Bitcoinmeester