JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid en karakter van sterrenbeeld Os volgens de Chinese horoscoop

Van alle Chinese tekens is deze gezegend met de grootste levensduur. Op voorwaarde dat je niet te veel eet en leert om jezelf te volgen, zul je langer leven. Niet dat je niet ziek wordt omdat je dat vaak doet, en je kunt zelfs hypochonder zijn. Maar de langdurige weerstand van het stevig gebouwde, dicht bij de grond, strakke, gespierde lichaam is welbekend in China.

U heeft last van maagklachten, deels omdat u van eten houdt en voor altijd voedsel bestelt of bereidt dat te zwaar is met vet of te zuur voor uw fragiele spijsvertering. U kunt last krijgen van aanvallen van gastro-enteritis, krampen, diarree en braken, uw kostbare werk onderbreken en uw privéleven verstoren.

Medisch gezien zijn deze chronische buikklachten natuurlijk ook te wijten aan je opgekropte aard. Zweren en galblaasproblemen, darmlaesies, colitis en andere nerveuze buikaandoeningen zijn misschien de voor de hand liggende lonen van overmatige verwennerij, maar ze zijn ook het directe gevolg van te veel zelfbeheersing. In je onwankelbare vastberadenheid om het wachtspel te spelen, ben je geduldig, lankmoedig en in staat om je tijd af te wachten om bijna elk conflict of elke verstoring af te wachten. Deze aanpak biedt u misschien een grotere kans om te winnen, maar uw maag betaalt de prijs. Je angstniveau is zo moeilijk te detecteren dat je de helft van de tijd bijna lijkt te slapen. Maar diep in de darm waar het echt pijn doet, brand je misschien levend.

U heeft de neiging om overgewicht te hebben en u kunt ook last hebben van een roodachtige tint op uw gezicht en bovenlichaam. Je wangen worden knalrood zodra je in de zon zit, sterk voedsel eet of wijn drinkt. U kunt ook een lelijke, roodachtige, schilferende aandoening hebben die geen psoriasis is, maar wordt veroorzaakt door overmatige verwennerij met rijke sauzen of zuur voedsel. Je hebt ook last van aambeien en vanaf je vijftigste moet je je dieet onder controle houden, weinig vlees eten en je concentreren op groenten en vis. Anders kunt u het slachtoffer worden van beroertes.

Je bent een knabbelaar. Hoewel je de voorkeur geeft aan stevige maaltijden boven snacks, hou je wel van nosh. Je moet absoluut geen pinda’s, chips of pretzels eten. Nerveus plukken bij snacks tussen de maaltijden door kan bijdragen aan de afbraak van uw goede basisgezondheid. En toch, hoeveel zweren je ook krijgt, hoe rood je gezicht ook wordt of hoe je je gedraagt, in principe heb je een sterk gestel. Je kunt dodelijk ziek zijn, maar door puur vastberadenheid werk je langzaam terug van de rand van de dood en keer je terug naar een volledige, actieve levensstijl.

Het stadsleven is geen pretje voor jou. Je woont het liefst op het platteland, eet vers voedsel in het seizoen, vermijdt zetmeel en suikers en wordt aangemoedigd om de ritmes van de natuur te volgen. Oefening is een must. Je bent misschien van nature traag, maar zwemmen, yoga en, hoewel je het idee alleen al haat, meditatie zal je helpen te leren ontspannen, wat het geheim is van een lang, gezond leven.

Zoals ik al zei, je werkt waanzinnig hard. Werk is voor de os wat spelen is voor apen en activiteit voor ratten. Werk is het gebied waarin u uitblinkt en waarin u zich het meest op uw gemak voelt. Mensen zouden nooit moeten voorstellen dat je een pauze neemt of gaat zitten en uitrust. Werk is voor jou gezondheid. Houd jezelf bezig en misschien leef je voor altijd. Sluit jezelf af van activiteit en je nodigt uit tot rampspoed.

Eigenschappen van Chinees sterrenbeeld Os

Domme woordspelingen en vermoeide grappen helpen je om je verlegenheid in het openbaar te overwinnen. Net zoals er altijd op je kan worden gerekend om een ​​handje te helpen in tijden van grote nood, kun je er ook zeker van zijn dat je een van je vermoeide, oude verhalen vertelt en opnieuw vertelt.

Toch verveel je je zelden. Als je kunt blijven praten over nieuws en actualiteiten, heb je een aangeboren vermogen – niet vaak gebruikt, tenzij officieel gevraagd – om ervaringen te vertellen en anderen te onderwijzen. Je bent zelfs welsprekend, maar laat het niet vaak privé zien. Je bent niet begaafd om gewoon rond te hangen en te rappen over een fles wijn. Als je je verwaardigt te spreken, is dat met een goede reden. Om niet te hoeven praten en toch te kunnen zeggen wat je denkt, kun je schrijver worden. Op papier kun je je privé uiten zonder oog in oog te staan ​​met je publiek. Politiek en procesrecht trekken je soms aan: een openbaar leven biedt je een forum zonder het ongemak van één op één contact. De overheid wordt uw schild en kantoor. Hiermee kunt u een veilige afstand bewaren tussen uzelf en de mensen die u aanspreekt.

Koppige weigering om toe te geven maakt deel uit van wat je zo’n buitengewone kracht geeft. Maar het is ook je achilleshiel.

Je kunt het beste met jezelf opschieten en bent het best in staat een eenzaam leven te leiden. Als je alleen bent, vind je duizend kleine baantjes om je productief bezig te houden. Je bent een goede reparateur en werkt liever alleen dan de eisen van sociale interactie.

Je houdt van eten en hebt vaak problemen om op gewicht te blijven. Maar met je ijzeren zelfdiscipline beheers je het overtollige pond door een streng dieet. Omdat routine niet erg is, krijg je graag elke dag dezelfde gerechten op dezelfde uren voorgeschoteld. Je zou kunnen genieten van soep op maandag, ribs op dinsdag, spaghetti op woensdag, tot en met vrijdag vis en zondag gebraden en opnieuw beginnen met maandag soep. Je eten moet van goede kwaliteit en goed bereid zijn, maar variatie is niet nodig.

Mensen vinden je soms een beetje saai. Met je duidelijke smaak en weloverwogen manieren, kun je een beetje een sleur lijken. Je bent veroordelend en snel geïrriteerd. Je bent of te kortademig of te langdradig en repetitief. Je bent niet erg flexibel; noch ben je een gelukkig persoon. Jovialiteit valt je niet gemakkelijk, dus je wordt er vaak van beschuldigd een koppige spelbreker te zijn. Dit gezegd hebbende, maar heel weinig mensen respecteren je niet.

Je bent een betrouwbare straight shooter en je verdient bewondering. U voert al uw ondernemingen uit zonder te klagen of te snotteren. Je houdt je altijd aan je woord en overtreedt zelden de wet (tenzij je het zelf hebt gemaakt). Je ontloopt je verantwoordelijkheid niet, je probeert je gezin bij elkaar te houden en je betaalt je schulden.