Hoe je je auto opnieuw aan te roepen

Wist je dat de nieuwe generatie tuners chip-tuning heeft geïntroduceerd op de auto-industrie? Nu kun je je auto zelf afstemmen zonder een fortuin uit te geven. Tuning van je auto is alsof je het een nieuwe huurovereenkomst geeft, alleen door eenvoudigweg een paar componenten in je auto te veranderen. Chip Tuning is ook bekend als ECU Tuning of Universal Ecu Tuning. Hier zijn de basisstappen van het afstemmen van een auto:

  

Er zijn veel componenten die betrokken zijn bij chiptuning. Uw computer moet in staat zijn om een programma te gebruiken dat de chip zal instrueren, of liever uw computercontroller, op de verschillende variabelen die de werking van elke afzonderlijke chip regelen. In essentie vertelt uw computer de ECU wat te doen met elke chip. U hebt een goed programma nodig, een die specifiek is gemaakt voor uw voertuigen Maken en -model, om dit te laten gebeuren, maar gelukkig zijn er beschikbaar voor een merk en model dat u kunt geven wat u nodig heeft.

 

Je moet alleen de specifieke chips veranderen. Uw vorige wijzigingen aan uw voertuigenmotoren zijn niet van toepassing op deze chips. Het is zo eenvoudig als dat. Deze specifieke chips veranderen de prestaties van de motoren en de brandstofafgifte van de auto. Het doel van deze chips is om de emissie van koolmonoxide in de atmosfeer te regelen en te reguleren en de hoeveelheid brandstof die wordt opgebrand.

Als de motor brandstof op brandt dan de chips kunnen controleren, oververhitting uw motor.

 

U kunt de chiptuning niet toepassen als uw motor is uitgeschakeld. Dit staat bekend als Motor Management of Limp-modus. Strikt genomen is dit niet echt afstemming omdat het systeem niet op volle capaciteit functioneert. Met andere woorden, je kunt niet zomaar de hele motor op de chip plaatsen terwijl je in de limpelmodus bent.

 

Als u Power Gain wilt, is het beste wat u kunt doen, is het voltooien van het volledige chip-afstemproces. U moet elk van de chips toepassen als onderdeel van de volledige remap. Als u dit niet doet, zullen er problemen zijn met het brandstofverbruik van uw auto en het kan zelfs leiden tot onveilig rijden.

 

Laten we nu teruggaan naar deel 2: Als u van plan bent om dit zelf te doen, is het belangrijkste onderdeel om te onthouden dat alle delen van de auto niet bedoeld zijn voor modificatie. Verwijder de brandstoftank, de carburateur, de radiator, het uitlaatsysteem en de intercooler. Vergeet niet dat het plaatsen van de brandstoftank onderdeel is van de chiptuning. Als u alle delen van de auto verwijdert, kunt u zien of de auto helemaal geen chiptuning nodig heeft. Als de auto nog steeds gas in de tank heeft, dan hebt u de taak voltooid. Als de auto echter droog is, moet u het proces van afremmen voltooien.

Klik hier voor alle details  https://www.chipperformance.nl/