Jjwonderbanken

Investeren in recreatief vastgoed in de toeristische sector

Geld investeren in vastgoed doet u veilig bij Center Parcs Vastgoed. Al meer dan 50 jaar heeft dit bedrijf ervaring in deze branche en bouwde het zichzelf op tot een sterk merk. Als u eigenaar door een investering in een vakantiewoning van dit bedrijf, profiteert u van dubbele vakkennis: over recreatief vastgoed én toeristisch management. De vakantieparken van Center Parcs liggen in de mooiste natuurgebieden in landen als Nederland, België, Duitsland, maar ook in Frankrijk en Spanje. Gezien de vele lopende projecten, zit er ook zeker een interessante investeringsoptie voor u bij.

Investeer duurzaam en veilig voor een langere periode

Center Parcs Vastgoed hecht enorm veel waarde aan duurzaamheid. Dit bedrijf bekijkt continu hoe de ecologische voetprint zo klein mogelijk kan blijven. In elk vakantiepark gebruikt Center Parcs zeer weinig chloor, zijn er scheidingsafvalbakken aanwezig én is elke vakantiewoning voorzien van een slimme thermostaat. Hierdoor gebruiken de huizen niet meer energie dan nodig is en blijft de energierekening voor u als investeerder ook aantrekkelijk. Investeer voor langere periode door de huurcontracten van circa 15 jaar. U krijgt gegarandeerd een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezetting van uw vakantiewoning. Bovendien neemt Center Parcs de exploitatie en het onderhoud uit handen, zodat u zorgeloos geld kunt investeren in vastgoed.

Neem de veilige stap richting het beleggen in recreatief vastgoed

Maak fijn gebruik van de entousiaste, deskundige adviseurs en makelaars, die u graag adviseren over het geld adviseren in hun vastgoed. Van het begin tot het eind geniet u van professionele begeleiding. Verkoopt u uw huis door, ook dan krijgt u alle hulp van Center Parcs. De adviseurs en makelaars beschikken namelijk over een enorm breed netwerk in Europa, bestaande uit maar liefst 60.000 potentiële kopers. Geniet van fiscaal voordeel en neem de stap in investeren in recreatief vastgoed. Al ruim 18.000 tevreden mensen gingen u voor.