JJ Wonderbanken
Image default
Dienstverlening

Kies om te verhuren aan expats in Amsterdam en profiteer ook

Bent u iemand die een woning heeft in Amsterdam en deze graag uit zou verhuren aan een betrouwbare en nette huurder? Overweeg dan om deze via Haagen & Partners te verhuren aan expats die in Amsterdam komen werken en die een onderkomen nodig hebben. Expats zijn professionals die voor een lange- of korte termijn voor hun werkgever in een ander land gaan werken. In Amsterdam zijn dan ook altijd expats aanwezig die ergens moeten wonen. Deze vindt u samen met deze verhuurmakelaar die al bijna 30 jaar woningen verhuren aan expats in Amsterdam en dus een indrukwekkend netwerk hebben opgebouwd. Ook u kunt hiervan profiteren door deze optie voor uw woning in overweging te nemen.

Verhuren aan expats

Het verhuren aan expats in Amsterdam is anders dan het verhuren aan inwoners van Nederland. Dat komt doordat expats vaak tijdelijk in het land zijn. U kunt daarom uw woning aan expats verhuren met een contract dat vooraf al voor een vaste (lange of korte) termijn is opgesteld. Vervolgens hebben expats vaak weinig bij zich. Ze nemen hun meubilair bijvoorbeeld niet mee en zoeken een woning waar ze hun koffers uit kunnen pakken en zich direct thuis kunnen voelen. Het is mogelijk en vaak ook gewenst om uw woning gemeubileerd te verhuren. Een laatste verschil waarmee u te maken krijgt is dat de werkgever de huur voor de expat betaalt. Dat doen ze vaak vooruit en bijna altijd op tijd. Ook dat is een fijne zekerheid.

Verhuur uw woning ook

Neem daarom gerust contact op met Haagen & Partners en zij zullen u volledig ontzorgen. Met veel ervaring en een groot netwerk kunnen ze uw woning binnen de kortste keren verhuren aan expats in Amsterdam en omliggende gemeentes. U weet altijd waar u aan toe bent en kunt uw woning zorgeloos overdragen aan deze verhuurmakelaars.

https://haagen-partners.nl/

Gerelateerde artikelen

Een makelaar in Hengelo

Luxueuze Venis-tegels voor in uw huis of in uw kantoor

Afvalwaterzuivering