JJ Wonderbanken
Image default
Verbouwen

Hoe kan ik BIM-modelleren toepassen op mijn bouwproject?

Wellicht heeft u al eens gehoord van BIM-modelleren. Dit is een systeem dat snel zijn weg vindt in bouwkundig Nederland. Het wordt gebruikt voor het optimaal begeleiden van bouwprojecten. Er is een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam dat dit systeem al geruime tijd met succes gebruikt. Het kan worden ingezet voor woningbouw, maar ook voor het bouwen van kantoren, winkels, scholen en bedrijfspanden. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de hedendaagse technologie. Het wordt daardoor voor u als projectleider gemakkelijker om het project te begeleiden en te monitoren in verschillende opzichten. Steeds meer projectontwikkelaars ontdekken de voordelen van BIM-modelleren.

Elke dag optimaal inzicht in uw bouwproject

Als verantwoordelijke wilt u natuurlijk iedere dag op de hoogte zijn van de voortgang van uw bouwproject. Zijn de materialen op tijd geleverd? Is de onderaannemer zijn afspraken nagekomen? Door gebruik te maken van BIM-modelleren ziet u in een oogopslag de voortgang van het project. Het systeem kan ook de financiën voor u bijhouden. Zo krijgt u direct een waarschuwing als het budget dreigt te worden overschreden. U kunt dan tijdig bijsturen of andere keuzes maken om onaangename verrassingen te voorkomen. Wat ook een mooie optie van dit systeem is dat er fraaie 3D-animaties kunnen worden gemaakt van hoe het pand eruit zal zien als het klaar is. Wilt u toch een ander soort materiaal toepassen? Dan kan dit in het BIM-systeem worden verwerkt en ziet u direct het effect daarvan. Een ervaren bouwkundig adviesbureau uit de omgeving van Amsterdam kan het gehele bouwproces voor u begeleiden.

Schakel de ervaren expert in voor uw bouwproject

Neem contact op met Kiewiet Bouwadvies, een vooraanstaand bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam. Zij hebben ruime ervaring met BIM-modelleren. Meer informatie over het bedrijf en hun dienstverlening vindt u op de website. Hier treft u uiteraard ook de contactgegevens aan voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Gerelateerde artikelen

Stompe kozijnen en deuren

Online een plafondplaat bestellen: goedkoop of duurkoop?

Bouwbedrijf Wim Top: wat wij voor jou kunnen betekenen!