JJ Wonderbanken
Image default
Entertainment

Crafty Ponies paardenknuffel, lief, zacht en educatief!

Crafty Ponies paardenknuffel, lief, zacht en educatief!

Crafty Ponies zijn zachte paardenknuffels van 48 cm groot. Ze zijn gemaakt van een luxueus imitatiebont en zijn er in 8 verschillende kleuren. De manen en staart van het Crafty Pony knuffelpaard zijn gemaakt van katoen, dit is stroef en hierdoor makkelijk te vlechten. De accessoires zoals de dekens, hoofdstel en het zadel zijn los te verkrijgen, dit maakt het leuk omdat je dus voor bijvoorbeeld Sinterklaas of een verjaardag allemaal andere artikelen kunt sparen. Het zijn allemaal miniatuur producten van het echte werk, bij het hoofdstel zit zelfs een klein bitje welke in de mond van Crafty Pony past. De Pony wordt geleverd met een instructieboek van 20 pagina’s, hierin wordt uitgelegd hoe je veilig met een paard om gaat, vlecht instructies, maar ook informatie over wat en hoeveel ze eten en nog veel meer!

 

In 2015 heeft Crafty Ponies een creative play award gewonnen voor ‘beste rollenspel speelgoed voor kinderen tot 12 jaar oud’. Een creatief rollenspel is een belangrijk onderdeel voor het ontwikkelen en het verbeteren van de creativiteit en verbeelding van kinderen. Het spelen met de Crafty Pony uitrusting en accessoires en het leren vlechten helpt ook bij het ontwikkelen en verbeteren van handigheid en behendigheid. Daarnaast is het product een erg goede voorbereiding op de omgang met een echt paard.

 

In het youtube filmpje hieronder kun je meer informatie vinden over de Crafty Ponies.

In welke acht kleuren zijn de Crafty Pony knuffelpaarden verkrijgbaar?

  • Grijs
  • Bruin
  • Bruin bont
  • Valk
  • Palomino
  • Zwart bont
  • Zwart
  • Chestnut

 

Hoe is Crafty Pony ontstaan?

Karen maakte in 1990 voor 4 van haar kinderen realistische paardenknuffels met uitrusting, zodat zij vast konden wennen aan hoe het allemaal werkt en hoe ze deze juist konden gebruiken. In 2009 begon ze met het maken van de Crafty Pony craft kits (dit waren knutsel pakketten om zelf een pony te maken), zo konden andere moeders en oma’s een pony maken zoals zij dat ook had gedaan. Deze kits werden vanuit de hele wereld besteld. De knutseluitrustingen werden bekroond met een prijs voor ambachtelijke en educatieve producten. Karen, en haar man Darren, namen de Crafty Ponies mee naar paardenshows. Sommige ouders hadden geen tijd/creativiteit om zelf de Ponies te naaien en ze bleven Karen vragen om de paardenknuffels kant en klaar te kunnen kopen.

In 2014 zijn Karen en haar man Darren naar China gegaan om daar een fabriek te vinden die nu de Crafty Ponies producten maakt. Alle accessoires worden hedendaags in Engeland gemaakt en zijn van erg hoge kwaliteit met oog voor de kleinste details.

 

Wil jij nou ook een super coole en lieve Crafty Pony? ->> Crafty Pony paardenknuffel

https://craftyponies.nl/