JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

De leukste plekken om in de zomer op vakantie te gaan

De leukste plekken om in de zomer op vakantie te gaan

Als je deze blog leest ben je vast van plan deze zomer op vakantie te gaan. Wij hebben een overzicht voor je klaargezet met de leukste vakantiebestemmingen voor de zomer van 2022! Lees dus snel verder en kom erachter waar jij deze zomer heen gaat.

 

1. Tsambika strand, Rhodos, Griekenland

Rhodos is een van de favoriete eilanden van velen in Griekenland, wat niet verwonderlijk is. Dit schilderachtige eiland biedt een bergachtig en groen landschap met citrus- en olijfboomgaarden. Langs de kust liggen oude dorpjes, prachtige stranden en baaien met kristalhelder water. 

De laatste jaren hebben meer en meer toeristen het Tsambika strand ontdekt, maar het blijft een afgelegen juweeltje waar de omgeving onbewoond en schilderachtig is. Het strand van fijnkorrelig, goudkleurig zand strekt zich als een halve maan uit tussen de omringende rotsformaties. Het water is kalm, ondiep en warm – met andere woorden, perfect voor gezinnen met jonge kinderen. 

Het strand is genoemd naar het Tsambika klooster, dat bovenop een heuvel aan de noordkant van het strand ligt. Als u er naartoe loopt, krijgt u een spectaculair uitzicht over het strand, de zee en de stad Kolymbia.

 

2. Antalya, Turkije

Turkije was lange tijd een van de favoriete landen van velen voor een vakantie in het buitenland, maar na de onrust in 2016 is de trend gekeerd. Nu zijn de Europese toeristen teruggekeerd. In de aanloop naar de zomer zijn de boekingen naar Turkije bijna verdubbeld. 

Antalya is een van de populairste plaatsen, en voor wie winkelen met zwemmen wil combineren, is dit absoluut de juiste keuze. Winkelen kunt u het beste in de kronkelige steegjes van de bazaarwijk. Hier kunt u uren ronddwalen tussen lederwaren, tapijten, tassen, kleding, juwelen en specerijen. Sommige dingen zijn goedkope bric-a-brac, andere dure antiquiteiten. Maar wees wel een veeleisende shopper, en vergeet niet te onderhandelen. 

Het meenemen van de juiste zwemkleding op je zomervakantie is van groot belang. Een bikini set kopen doe je niet zomaar. Doe dit daarom altijd voordat je vertrekt en niet nog even snel terwijl je eigenlijk geen tijd hebt. Het is belangrijk dat jij je bikini mooi vindt en dat deze lekker zit. Kijk daarom maar eens op de site van Ibizamode! De kans is groot dat je vindt wat je zoekt.

 

3. Split, Kroatië

Kroatië is de grote toeristische winnaar van deze zomer, en vooral de stad Split is een echte raket. Split is de op een na grootste stad van Kroatië en een van de mooiste. De oude stad wordt gedomineerd door een machtig paleis met hoge klokkentorens, gebouwd in de late 2de eeuw door de Romeinse keizer Diocletianus. 

https://www.ibizamode.nl/