JJ Wonderbanken
Image default
Groothandel

Gebruik onthardingszout voor het milieu en uw portemonnee

Onthardingszout van H. van Namen B.V. helpt u geld te besparen en is bovendien goed voor het milieu. Het zijn blokken of korrels zout, vergelijkbaar met keukenzout. Door deze in uw vaatwasser of waterontharder te doen, gebruikt u in uw huishouden alleen nog zacht water. Zacht water is water waar de mineralen kalk en magnesium geheel of gedeeltelijk uit zijn verwijderd. De waterontharder filtert dit mineraal door middel van ionenverwisseling uit uw water en kalkaanslag in uw apparaten en leidingen verdwijnt. Daardoor profiteert u direct van een groot aantal voordelen die er allemaal aan bijdragen dat u geld bespaart en duurzaam bezig bent.

1.     Lager energieverbruik

Met een waterontharder en onthardingszout gebruikt u minder energie. Dat is uiteraard goed voor het milieu en uw portemonnee. Dit komt doordat de verwarmingselementen in uw apparaten weer schoon worden en worden ontdaan van hun kalklaag. Ze kunnen optimaal werken en gebruiken dan de minimale hoeveelheid stroom. Een element met kalkaanslag kan dat niet en vraagt meer stroom om het water op temperatuur te brengen.

2.     Langere levensduur

Alle apparaten die water gebruiken in uw woning of bedrijf gaan langer mee als u onthardingszout gebruikt. Zonder kalkaanslag kunt u rekenen op een 30% langere levensduur, wat betekent dat u ze minder snel moet vervangen. U stelt een grote uitgave uit, maar brengt ook minder apparaten naar de stort om gerecycled te worden. Dat bespaart u dus geld en u bent milieuvriendelijker.

3.      Minder zeep- en schoonmaakproducten

Een ander interessant feit over zacht water en onthardingszout is dat uw verbruik van wasmiddel, zeep, schoonmaakproducten, shampoo, afwasmiddel en vaatwastabletten gehalveerd wordt. U doet dus veel langer met een fles shampoo of wasmiddel en dat betekent minder uitgaven. Omdat u minder schadelijke stoffen doorspoelt bespaart u het milieu. Onthardingszout is echt een uitkomst en kan dagelijkse problemen direct verhelpen. Voor een relatief kleine uitgave merkt u direct een enorm verschil.

https://www.vannamen.nl/

Gerelateerde artikelen

Douglas hout kopen

Uw PET-fles sealen in folie voor steriel vervoer

Een nieuwe bandopwinder voor uw rolluik nodig?